Hogyan végrendelkezhetek a CitizenGO javára?

Ha már van végrendelete…

Módosíthatja azt úgy, hogy a CitizenGO-nak hagyatékozzon, de érdemes konzultálnia azzal az ügyvéddel vagy közjegyzővel, aki segített a végrendelet elkészítésében. A legtöbben úgy döntenek, hogy új végrendeletet készítenek, és megsemmisítik a régit, hogy elkerüljék az esetleges félreértéseket. Az alábbiakban megtalálja azokat az információkat, amelyeket az ügyvédnek vagy a közjegyzőnek meg kell adnia ahhoz, hogy a CitizenGO-t hivatalos formában megnevezhesse, valamint az Ön által használható megfelelő nyelvezetet is. Kérjük, használja az alábbi szöveget vázlatként, de konzultáljon ügyvédjével vagy közjegyzővel, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy az Ön által használt szöveg megfelelő hagyatékozást biztosít.

Ha először készít végrendeletet...

Használja az alábbi szöveget vázlatként, de konzultáljon az ügyvédjével vagy a közjegyzővel, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy az Ön által használt szöveg megfelelő hagyatékozást biztosít.

"A Fundación CitizenGO spanyol nonprofit alapítványnak adományozom, amelynek székhelye: Conde de Peñalver 52, 3-D, 28006, Madrid, Spanyolország, vagy, amennyiben a Fundación CitizenGO jogszerűen átruházta vállalkozásának lényegében teljes egészét egy másik szervezetre, akkor ennek a másik szervezetnek adom [a teljes (vagy ____ százalék) hátralévő vagyonom] vagy [az [HUF/EUR/GBP/USD _______ ] összeget, hogy általános céljaikra fordítsák.”

Fontos megjegyezni, hogy az érvényes hagyaték létrehozására és annak adóvonzataira vonatkozóan minden országnak megvannak a saját szabályai, és mi ezekben a kérdésekben nem tudunk tanácsot adni. Mivel az ilyen jellegű ajándékozásra vonatkozó törvények és rendelkezések nagyon eltérőek, javasoljuk, hogy a fenti megfogalmazást használja kiindulási pontként, és konzultáljon jogi és pénzügyi tanácsadóival, hogy megtudja, hogyan működik a hagyatékozás az Ön országában.

Szüksége lehet a következő adatokra is:

A CitizenGO adószáma: G86736998

A CitizenGO hivatalos címe:

Fundación CitizenGO

Conde de Peñalver 52, 3-D

Spanyolország, Madrid, 28006

Lépjen kapcsolatba velünk: Ha kérdése van a folyamat bármely szakaszában vagy ezen az oldalon található bármely információval kapcsolatban, kérjük, írjon e-mailt a fr-ops@citizengo.org címre, és csapatunkból valaki gyorsan felveszi Önnel a kapcsolatot.